Udviklingstruppen

Formålet med udviklingstruppen er, at samle drenge og ungdomsbrydere der kan motiveres til mere end hvad klubtræningen kan tilbyde. ATK teamet vil således sikre brydedanmark endnu et fast tilbud med god aldersrelateret træning.

Truppen skal motivere brydere til at blive mere seriøse med deres træning. Den skal samle de pige-, drenge- og ungdomsbrydere, der ikke er med i DB´s elitearbejde. Dog er truppen ligeledes rette hylde for de brydere der ikke har den store ambition om eliteidræt, men som måske vil måle sig selv på teknikmærker eller som bare synes brydning er en fantastisk sport og gerne vil udfordre sig selv yderligere.

ATK teamet stiller fast med de kompetente og erfarne trænere; Luca Holt, Anders Nyblom, Anne Christensen og Jesper Kierkegaard.

Bryderne der deltager bliver sikret kvalificeret sparring. I den aldersgruppe hvor klubberne oftest udfordres af frafald, vil truppen hjælpe med fastholdelse af bryderne, via fællesskab med jævnaldrende med samme interesse. Endvidere er trænere, ledere og forældre altid velkomne på udviklingstruppens træningslejre!

Med denne trup vil vi dels gerne lukke ”hullet” mellem Team2020 og de rutinerede brydere rundt omkring i klubberne. Eliteudvalget vil benytte udviklingstruppen til at forsøge at spotte talenter i en tidligere alder og være med til at sikre deres udvikling frem til de har en alder og et niveau, som kan gøre dem gældende på en trup som Team2020. Derudover vil vi gerne sikre os at de brydere som måske ikke har drømmen om OL, stadig føler de kan udvikle sig i vores fantastiske sport; enten målbart via opnåelse af teknikmærker, eller via en anderledes træning end den daglige. Hvis man bare gerne vil prøve at se hvad en træningssamling er, så er udviklingstruppen også det rette sted.

Udviklingstruppen mødes følg. weekender i 2. halvår 2017

22.-24. september

27.-29. oktober

15.-17. december

Optagelse eller adgangskrav?

For at sikre udviklingstruppen bliver relativt homogen, er der indført som adgangskrav at man skal have bestået teknikmærket i sølv. Det er klubberne selv der skal udtage de brydere der lever op til adgangskravet.

Udviklingstruppen tilbyder seks årlige træningssamlinger, og ATK teamet er hovedansvarlige for udviklingstruppen. Landstrænerne vil deltage mindst én gang årligt.

Samlingerne kommer til at foregå på samme måde som de hjemlige samlinger for Team2020. Man møder op fredag aften og slutter ca. søndag middag. Det koster DKK 500,- pr. pers. i egenbetaling.

Prisen inkluderer aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag samt drikkevarer og frugt under samlingerne. Hertil kommer transportudgifterne, der påhviler klubberne.

Overnatning foregår på madrassen, så husk sovepose og liggeunderlag.

Skulle der være trænere eller “chauffører” der overværer en hel træningssamling, spiser og overnatter de gratis. ATK Teamet ønsker nemlig stor opbakning fra forældre og trænere! Vi håber at en masse trænere og ledere vil dukke op og deltage aktivt på disse samlinger, sammen med deres brydere.

Disse samlinger kommer til at foregå forskellige steder i hele landet. ATK Teamet vil ud til jer i klubberne - Vi håber på en bred opbakning fra hele brydedanmark.

Folder der sendes til klubberne primo august 2015