Udviklingstruppens trænerteam

Udviklingstruppen har siden 2015 været et stærkt breddetilbud til de danske brydere. Udviklingstruppen har fire faste trænere, der alle er rutinerede trænere der har haft elitetræning inde på livet. 

Jesper Kierkegaard er 23 år gammel og læser til bygningsingeniør på SDU. Jesper er træner i KIF brydning, hvor han træner både puslingeholdet, såvel som drenge/ungdomsholdet og klubbens talenthold for ungdoms- og juniorbrydere. Jesper har netop afsluttet teoridelen af DIFs diplomtræneruddannelse, og påbegynder specialforbunds praktikdelen i den kommende sæson.  

Anne Christensen er 36 år gammel og arbejder til daglig som fysioterapeut. Anne er en aktiv del af brydeklubben Heros, hvor hun træner klubbens piger. For nogle år tilbage var Anne en del af kvindeeliten i dansk brydning, og havde blandt andet et stort engagement i brydeklubben HGB i Helsingborg.

Emma Brobeck er 25 år gammel, og har studeret pædagogik i Sverige. Emma bor på Nykøbing Falster, hvor hun til dagligt træner ungdomsbrydere og piger/kvinder i BK Thor. Emma var på det svenske landshold i brydning frem til 2017.

Luca Holt er 27 år, og er til daglig ansat som ambulanceredder i Køge. Luca startede sin brydekarriere i AK Hermod København, og flyttede i 2008 til Nykøbing F. hvor han startede på sportscollege og blev optaget på landsholdet. Luca er træner i BK Thor, hvor han træner for både puslinge- og drengeholdet. Luca starter på Diplomtræneruddannelsen i 2020.