Udviklingstruppens trænerteam

Udviklingstruppen er klar til sin tredje sæson, hvor der tilføres tre nye ressourcestærke trænere til ATK teamet. Foruden truppens nye trænere er, Årets Leder 2016, Luca Holt forsat garant for, at der er træning på højt niveau til Udviklingstruppens brydere.

Jesper Kierkegaard er 21 år gammel og læser til bygningsingeniør på SDU. Jesper er træner i KIF brydning, hvor han træner både puslingeholdet, såvel som drenge/ungdomsholdet og klubbens talenthold for ungdoms- og juniorbrydere. Jesper har netop afsluttet teoridelen af DIFs diplomtræneruddannelse, og påbegynder specialforbunds praktikdelen i den kommende sæson.  

Anne Christensen er 34 år gammel og arbejder til daglig som fysioterapeut. Anne er en aktiv del af brydeklubben Heros, hvor hun træner klubbens piger. For nogle år tilbage var Anne en del af kvindeeliten i dansk brydning, og havde blandt andet et stort engagement i brydeklubben HGB i Helsingborg.

Anders Nyblom er 35 år gammel, og er uddannet salgsassistent i Dagrofa. Anders går til hånde i BK Thor hvor han træner klubbens puslinge- og drengehold, samt kvindemotionsholdet. Anders kender du måske også fra landsholdet, hvor han var aktiv i en 10 årig periode og deltog i flere EM, VM samt OL i 2008.

 

(Fra venstre: Jesper Hansen, Anne Christensen, Anders Nyblom samt Luca Holt.)