Udviklingstruppens trænerteam

Udviklingstruppen har siden 2015 været et stærkt breddetilbud til de danske brydere. Udviklingstruppen har fire faste trænere, der alle er rutinerede trænere der har haft elitetræning inde på livet. 

Jesper Kierkegaard er 24 år gammel og læser til bygningsingeniør på SDU. Jesper er træner i KIF brydning, hvor han træner både puslingeholdet, såvel som drenge/ungdomsholdet og klubbens talenthold for ungdoms- og juniorbrydere. Jesper har netop afsluttet teoridelen af DIFs diplomtræneruddannelse, og påbegynder specialforbunds praktikdelen i den kommende sæson.  

Anne Christensen er 37 år gammel og arbejder til daglig som fysioterapeut. Anne er en aktiv del af brydeklubben Heros, hvor hun træner klubbens piger. For nogle år tilbage var Anne en del af kvindeeliten i dansk brydning, og havde blandt andet et stort engagement i brydeklubben HGB i Helsingborg.

Luca Holt er 28 år, og er til daglig ansat som ambulanceredder i Køge. Luca startede sin brydekarriere i AK Hermod København, og flyttede i 2008 til Nykøbing F. hvor han startede på sportscollege og blev optaget på landsholdet. Luca er træner i BK Thor, hvor han træner for både puslinge- og drengeholdet. Luca starter på Diplomtræneruddannelsen i 2020.