Trænerkursus "Tumlehold" (3-5 år) - Ballerup

Lørdag d. 28. september 2019  kl. 10.00

Sted: Magleparken 5, 2750 Ballerup
Kategori: TRÆNERKURSUS
Tilmeldingsfrist 23-09-2019

*Aflyst* Trænerkursus "Tumlehold" (3-5 år)

På trænerkurset "Tumlehold" for 3-5 årige lægges et fundament for dine basiskundskaber til at afvikle aldersrelevante lege, grundlæggende gymnastik/akrobatik samt kamplege. 

Du lærer at træne, udvikle og fastholde medlemmerne på dit tumlehold, hvor fokus er på det individuelle barn. Uddannelsen er en grundsten i at lære dig at træne og undervise i brydning. På kurset lærer du grundlæggene kompetencer, der gør dig i stand til at fungere som træner for hold eller børn enkeltvis.

Trænerkurset består af tre dele:

  1. Aldersrelevante lege
  2. Gymnastik og akrobatik - sådan lærer du børn grundlæggende øvelser opdelt i trin
  3. Kamplege 

Afholdes i efteråret 2019

Trænerkurset afholdes både i Jylland og Sjælland.

Lørdag d. 21/9 i Hermod Horsens' klubhus, Enggade 8, 8700 Horsens.

Lørdag d. 28/9 i AK DANs klubhus, Magleparken 5, 2750 Ballerup.

Forplejning: Der serveres frokost.

Pris: DKK 350,- Tilmelding via Klubmodul. (OBS: der er bindende tilmelding.)

Målgruppe

Trænerkurset er indrettet som en workshop, der er præcist målrettet til de trænere som har målgruppen 3-5-årige, uanset holdets navn og hvilken forening/institution der er tale om. Så uanset om du er fast træner på et tumlehold, eller vil udvide dine kompetencer indenfor det idrætslige møde med børn, så er dette en workshop for dig.

Mere info

Der er efterspørgsel på praktisk uddannelse af klubtrænere. Kurset skal være overskueligt og attraktivt at deltage i. Deltagerne på dette trænerkursus slipper for en masse teori, målsætninger og snik/snak. Her kommer man i stedet hjem med rygsækken fuld af konkrete værktøjer og øvelser, som kan implementeres direkte i træningen!

Kurset er delt op i tre dele af ca. en times varighed, opdelt af korte pauser. Til dem der har lyst, så afsluttes dagen med en Q & A, hvor formanden i Danmarks Brydeforbund besvarer spørgsmål.

Spørgsmål skal rettes til info@brydning.dk.