Ansøgning sendt til Kulturministeriet

Udviklingsudvalget har på vegne af Hercules Odense, BK Thor, Herning Brydeklub, Frem Randers, Kolding IF og Thrott Åbyhøj ansøgt følgende pulje i Kulturministeriet ”Puljen til idræt for vanskeligt stillede børn”. Du kan i projektbeskrivelsen læse mere om projektansøgningen, og hvordan projektet kan være med til at få flere vanskeligt stillede børn ind i brydeverden. Projektet er sat til at starte i sommerferien 2009, såfremt det bliver støttet, og vil strække sig et halvt år frem.

Til at danne relationer, venskaber, oplevelser og opmærksomhed spiller VM 2009 en central rolle for projektet, og der vil således blive arrangeret tur til VM i Herning for de involverede i projektet.

Der forventes svar på ansøgningen i slutningen af året.

Ønsker man at se projekt beskrivelsen kan denne ses her


af Mads Bang Aaen - 03.10.2008