Collegebryderne godt fra start

Sportscollege Lolland-Falster startede tirsdag den 26. august 2008 træningen op, og det var også ensbetydende med at collegebryderne gik igang, hvor første træning var tirsdag morgen.
 
Godt 85 elever er startet op på Sportscollege Lolland-Falster, i 5 idrætsgrene som er fodbold, håndbold, brydning, samt svømning og bowling som nye idrætsgrene.
 
I alt er 16 brydere med på brydelinien, hvoraf de 9 er thorbrydere, mens de resterende brydere er brydere udefra. Det er Luca Holt fra Hermod København, Martin Lorentzen fra AIR Roskilde, Frederik Bjerrehus fra Herning BK, der også gik på Sportscollege sidste år, samt Christian Nielsen fra AK Heros, Christina Ambrus fra Thrott Åbyhøj, samt Ida Johansson og Jon Olsen fra Nakskov BK der er nye på brydelinien.
 
Trænere på brydelinien er Thor Hyllegaard Pedersen og Szymon Kogut. Ikke alle var med ved den første træning, grundet introture med skolerne. Årets store højdepunkt bliver collegetouren til La Santa Sport i december måned.
 
Morten Ahlefeldt Hansen


af Mads Bang Aaen - 26.08.2008