Salg af campingpladser til VM er startet

Så er salget af campingpladser eller plads til mobilehomes åbnet. Så har du lyst til at bo og komme helt tæt på VM i brydning, og opleve det sammen med brydefans fra resten af verden, får du enestående mulighed for at bo midt i fanzonen med din campingvogn.

I forbindelse med Messecenteret, hvor brydekampene foregå, bliver der oprettet en campingby midt i fanzonen. Du kommer således til at bo få hundrede meter fra arenaen. I fanzonen får du mulighed for enten at tage din egen campingvogn eller mobilehome med, du kan også leje en campingvogn som du kan tage med, VisitHerning kan være behjælpelige med at formidle kontakt til et udlejningsfirma. I fanzonen vil der være festtelte med underholdning og mulighed for at købe mad og drikkevarer. Du får dermed mange muligheder for at opleve brydning og den gode stemning på tætteste hold, samtidig med at du kan have det hyggeligt med bryde-venner fra hele verden.

Fanzonen bliver det naturlige samlingspunkt før, under og efter dagens brydekampe.

Prisen bliver 200 pr. campingvogn pr. døgn.

Yderlig information og bestilling af plads her

Køb af billet her

Læse mere på www.wwc2009.dk


af Mads Bang Aaen - 26.08.2008