Sensommer seminar

Danmarks Brydeforbunds Sensommer - seminar 2008

Klubudvikling

”Medlems Succes”

God hjertelig velkommen til Danmarks brydeforbunds Sensommer-seminar. I har forhåbentlig allerede sat kryds i kalenderen til en weekend i Kolding, sammen med de vigtigste mennesker, bryde vennerne.

Sidste år var temaet ”nå dine mål i praksis, i år bliver der fokus på medlemssucces. Der bliver lige som sidst kursus dag om lørdagen, og samling på folket lørdag aften og om søndagen. Vi ser frem til nogle gode timer, med mulighed for at mødes på tværs, få input og ekstra energi til sæsonen.

Vi er ”Forbund i fokus” og vi har vel aldrig været mere i fokus end i år. Håkan Nyblom’s bronze medalje ved EM i Finland og hans efterfølgende forsøg på at kvalificerer sig til OL gav megen opmærksomhed og ikke mindst den fokus der var på Anders Nyblom og i særdeleshed Mark O. Madsen op til og under OL har været enestående.

Havde vi fået et bedre resultat vil det være blevet endnu vildere, men stadigvæk er vi mere i vælten og folk snakker brydning som aldrig før.

Også i de kongelige rækker via Kronprins Frederik, som dels var forbi elitetrænings centret i Farum og efterfølgende har givet tilsagn om at være protektor for VM i Herning 2009.

Og netop VM i Herning næste år i september nærmer sig hastigt,

Den 22.9 er der et ”one year before” arrangement i Messecentret, hvor der bliver god mulighed for at komme i VM stemning.

Vores pr. mand Mads Bang Aaen har foden på speederen og har sammen med VM udvalget og Herning kommune mange bolde i luften. Det bliver et VM udover det sædvanlige, hvor der udover brydning i verdens klasse, kommer fokus på træningssamlinger, skoler, integration og brydefolkefest.

Hvordan udnytter vi denne øgede fokus, så vi får mest mulig medlems succes?

Fra starten af året og frem mod r-mødet præsenterede DB løbende forskellige tiltag under overskriften ”den unikke mulighed”. Vi står nu ”badet” i denne mulighed og der løber fortsat en lin strøm af opmærksomhed fra hanen. Så derfor bliver der fokus på at optimerer muligheden for medlems succes. Der skal stadig sås, men allerede nu er der god mulighed for at høste. Og ikke mindst skal der gødes hele tiden.

Emnerne bliver implementering af de forskellige tiltag under ”den unikke mulighed”.

? Udvidelse af aktiviteter, såsom camps, klubbesøg, gæstetræning gennem klubkonsulent ordning

? Derunder information om DIF fordelings nøgle

? Træner, Listefører - og dommer uddannelse

? Der bliver også info omkring VM 2009

Vi i udviklingsudvalget opfordrer derfor alle ude i klubberne til at deltage på SenSommer-Seminaret 2008 i Kolding. Optimer dine og klubbens muligheder for at høste af den øgede opmærksomhed.

Du kan hente program og tilmeldings blanket HER OBS! tilmeldingsblanketten mailes til breddekonsulenten.

Vi byder hjertelig velkommen til SenSommer-Seminaret lden 27. og 28. september 2008 i Kolding

Danmarks Brydeforbunds

Udviklingsudvalg


af Palle Nielsen - 30.08.2008