Ingen Thormedaljer i Frankfurt Oder

Det blev som ventet en meget svær opgave for Brydeklubben Thors brydere der  lørdag og søndag var  til start ved den stærke Brandenburger cup turnering i tyske Frankfurt Oder i det tidligere DDR.
 
Brandenburger cup hører med sine godt 400 deltagere fra 10 nationer til en af de helt store ungdomsturneringer i Europa, og for en sjælden gang skyld var der ikke medaljer med hjem i bagagen til Nykøbing Falster da alle 6 thorbrydere der var i aktion endte uden for medaljerækkerne.
 
Bedste Thorbryder blev Kevin Nielsen der blev nr. 5 i 34 kg for de 9-12 årige efter 3 sejre og 2 nederlag. De øvrige thorbrydere der var til start var Thomas Otte, Patrick Hyllegaard Pedersen og Jeppe Jørgensen, mens Nikolai Arming og Mark Kjæp var til start for det danske ungdomslandshold. De endte alle uplaceret.
 
Lidt metal var der dog med hjem i bussen, idet Simon Simonsen fra Ålborg der til dagligt går på Sportscollege Lolland-Falsters brydelinie hentede en flot 2. plads i det hårde selskab. Simon Simonsen stillede til lejligheden op for Danmarks Brydeforbunds ungdomslandshold.
 


af Jane Sunesen - 19.10.2009