Flot 2. plads til Team Sjælland ved den nordiske ungdomsturnering i Randers

Brydeklubben Thor havde i weekenden 6 brydere med på det 12 mands store unionshold "Team Sjælland" (10-18 år) bestående af brydere fra Sjælland og Lolland-Falster, der hentede en flot 2. plads ved den traditionsrige nordiske ungdomsturnering i Randers, som havde deltagelse af 9 unionshold fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Team Sjælland vandt 6 ud af de 8 kampe, og til sejre på 7-5 over Nordvestskåne og Vestgotland fra Sverige. Team Jylland,  og Bjørneborg fra Finland blev besejret med 8-4,  mens Åbo fra Finland  blev tildelt et nederlag på 9-3 og endelig blev norske Telemarken besejret med hele 10-2.

Kampen om Oslo/Akerhus fra Norge endte 6-6 og Team Sjælland tabte med 8-4 til senere vindere af turneringen Stockholm fra Sverige.  Stockholm vandt dermed turneringen foran Team Sjælland og med Team Jylland på en flot 3. plads. Team Sjælland har vundet turneringen flere gange tidligere, men det er det bedste resultat for Team Sjælland i 3 år i turneringen, og det bedste jyske resultat i 12 år, så der var meget at glæde sig over dansk ungdomsbrydning.

Bedste thorbrydere på Team Sjælland holdet var Emil Birkshøj med 6 sejre i 63 kg klassen. Team Sjælland bestod af: