5 nationer klar til Aarhus Open

Hele 5 nationer er klar til start når Aarhus Open på lørdag løber af stabelen i Åbyhallen, med BK Thrott som arrangør. Inden turneringen afholder klubben en international samling, hvor bl.a. tyske Frankfurt Oder stiller til start. Turneringen får besøg af klubber fra Holland, Sverige, Norge, Tyskland og Danmark, deriblandt, som sagt Frankfurt Oder, men også det hollandske landshold, der sidste år gik ubesejret igennem turneringen. Desværre bliver deltagelsen fra Sverige i år, noget begrænset, da de har distriktsmesterskaber.

Stævnet indledes med åbning kl. 10.00. Finalestævnet starter 15.00, med et brag af et show.

Du finder mere info på www.aarhusopen.dk– hvor deltagerlisten ligeledes er at finde. Som altid, kan omgangslister ses på storskærm, og vi tør godt love et fantastisk finaleshow. Thrott-Shoppen og Atletsport er på plads, med nye varer – så der er mulighed for en god handel.

På gensyn!


af Mads Bang Aaen - 09.02.2009