De første 1000 billetter til VM i brydning solgt

Med 131 dage til VM i brydning starter, den 21. september i Herning, har billetsalget rundet de først 1000 solgte billetter, helt præcist er der nu solgt 1089 billetter til de syv konkurrence dage. Dermed er VM i brydning godt på vej til at nå sin målsætning om at sælge minimum 2500 billetter.

”Med over 1000 solgte billetter til VM og stadig stor international interesse fra især Sverige, Tyskland og Finland er vi godt på vej til at nå en af målsætningerne for VM, nemlig at tiltrække mange udenlandske gæster til Herning i VM ugen.

Vi kan ligeledes se, at vores campingtilbud i Fanzonen begynder at give mange bookinger og henvendelser, hvilket giver os en god tro på at vi kan få skabt en fantastisk stemning i hallen og i Fanzonen, hvor vi netop har booket det første band i Vejgaards Tårnblæserlaug. Vi er sikre på at Vejgaards Tårnblæserlaug med deres fabelagtige humør og deres fantastiske evne til at fortolke klassiske sange på deres helt egen måde via deres blæse instrumenter vil sætte godt gang i Fanzonen fredag aften og skabe en god fest.

Selvfølgelig er brydningen det centrale omdrejningspunkt i VM ugen, men oveni topsporten vil vi også give publikum mulighed for at hygge sig med venner og brydefans fra hele verden i Fanzonen”, udtaler presseansvarlig Mads Bang Aaen”

Ønskes yderlige kommentar om VM i brydning kan presse og marketingsansvarlig Mads Bang Aaen kontaktes på 2897 7842 eller mbaa@dif.dkligesom der kan læses mere på www.wwc2009.dkhvor blandt andet en smagsprøve på Vejgaards Tårnblæserlaug kan opleves.


af Mads Bang Aaen - 12.05.2009