Fire Thorbrydere klar til de nordiske ungdoms- og juniormesterskaber i Finland

Brydeklubben Thor har fire brydere til start ved de forestående nordiske ungdoms- og juniormesterskaber der foregår lørdag og søndag i Vantaa i Finland. 
 
De fire thorbrydere der jagter NM-medaljer  er Ronni Wolthers i 76 kg ungdom, Anders Ekstrøm i 60 kg, Frederik Fog Nielsen i 60 kg samt Bo Sværke Bonde i 66 kg. De tre sidstnævnte skal deltage i juniorrækken.
 
Den danske trup består af 9 brydere, og heriblandt tre elever på Sportscollege Lolland-Falsters brydelinie, nemlig Ida Johansson fra Nakskov der er udtaget i pigernes 52 kg, Martin Lorentzen i 55 kg fra AIR Roskilde og  Frederik Bjerrehus fra Herning i 60 kg.
 
Simon Simonsen fra Thor Vejgaard i Ålborg der er kommende elev på Sportscollege Lolland-Falster er udtaget i ungdommernes 54 kg. De to øvrige danske deltagere er Anna Laursen fra Thrott Åbyhøj i pigernes 49 kg samt Ida Stuhr fra AK Jyden i 52 kg.
 
BK Thors cheftræner Thor Hyllegaard Pedersen landstræner for holdet og er også med i Finland.
 
Det er bestemt ikke umuligt med 2-3 danske medaljer, selvom det er er med hård modstand. Der er deltagelse af brydere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Litauen, Letland og Estland.


af Mads Bang Aaen - 12.05.2009