Jeg ved jeg har hvad der skal til

Sådan siger Throtts 4-dobbelte danske pigemester Anna Laursen, på kun 14 år der i weekenden deltager i de Nordiske Mesterskaber for piger i alderen 14-17 år. Mesterskabet finder sted i den finske by Vantaa. Anna stiller til start i 49 kg-klassen der foruden Anna tæller 4 andre brydere. To finner og to svenskere. Men Anna tager udsigten til stærk modstand med ophøjet ro: " Jeg vil have nogle gode kampe og selvfølgelig helst vinde dem alle sammen, men jeg ved selvfølgelig godt at det bliver svært. Jeg har hidtil kun mødt den ene svensker i klassen Cassandra Sjögren, som jeg endnu ikke har slået. Det bliver helt klart en svær kamp, men jeg tror på min chance. Det vigtigste er at jeg ikke tager noget for givet", siger Anna med et smil, der afslører en smule nervøsitet. "Selvfølgelig er jeg nervøs, det er det største stævne jeg indtil videre skal deltage i", fastslår Anna.


Anna har skrevet sig selv ind Throtts historiebøger, ved atvære klubbens første danske pige mester, og nu også den første pige der deltager ved de Nordiske Mesterskaber, og hvem ved - måske er der en medalje i sigte. Desuden er Anna ikke rigtig overrasket over at være blevet udtaget til NM, for som hun siger: "Jeg ved jeg har hvad der skal til".

Foto: Klaus Sletting Jensen


af Mads Bang Aaen - 16.05.2009