Nordiske helte hyldet i Brydeklubben Thor

Brydeklubben Thor fejrede mandag sine flotte resultater ved weekenden nordiske mesterskaber for ungdomsbrydere, hvor BK Thor hentede 1 guld og 1 sølvmedalje, da Ronni Wolthers og Anders Ekstrøm hentede henholdsvis guld og sølv.
 
 Anders Ekstrøm der går på sportsgymnasium i Sverige kunne desværre ikke deltage, så den nybagte nordiske mester Ronni Wolters kom i amerikanerbil sammen med sin træner Thor Hyllegaard Pedersen, og sine tre medstuderende collegeelever fra Sportscollege Lolland-Falster, Frederik Bjerrehus fra Herning, der vandt NM guld, Martin Lorentzen fra Roskilde  der vandt NM sølv og Ida Johansson fra Nakskov BK der vandt bronce.
 
Godt 50 brydekammerater og forældre var mødt frem i klubhuset for at hylde BK Thors nordiske mester nr. 22 på 9 år - og der var taler BK Thors formand og collegeleder Morten Ahlefeldt Hansen til den nordiske mester, og de 3 collegeelever der også havde hentet NM-titler og medaljer.
 
 
På billedet ses fra venstre Ida Johansson, Martin Lorentzen og de to nybagte mestre Ronni Wolthers og Frederik Bjerrehus.
 
 


af Mads Bang Aaen - 19.05.2009