VM i brydning går i luften med eget web-tv

Som en konsekvens af, at ideen om et fælles web-tv mellem DIF og Danske Spil ikke kunne realiseres, lancere VM i brydning og Danmarks Brydeforbund nu sit eget videovindue til omverdenen der kan ses på www.wwc2009.dk.

”Det at vi har fået vores eget videovindue, giver os mulighed for bedre at komme ud med budskaberne omkring VM i brydning til omverden, ligesom det forhåbentlig også vil gør os mere attraktive samt virke som en inspirationskilde til medieverden. Brydning er ikke en sport, der står forrest, når der skal prioriteres indslag på de forskellige sportsredaktioner. Med web-tv giver vi mulighed for, at man både kan følge med i hvad der sker i brydeverden frem mod VM samt bruge noget af det indhold som vi selv producere. Det kræve tid, men jeg er sikker på at investeringen er den rigtige i forhold til at få mere synlighed, både på det forestående VM men også på brydning i alt almindelighed”, siger presseansvarlig for VM i brydning Mads Bang Aaen.

I det første indslag som er produceret til web-tv, møder man landsholdsbryderen Rune Nilsson, der samme med Team Danmark er sat på et trænings og diæt forløb for at øge sin muskelmasse. Dette gør han i håb om, at det vil øge hans muligheder for at komme på det hold, som bliver udtaget til VM om en måneds tid. ”Jeg synes det er en rigtig fed ide med web-tv, vi som ikke er store stjerne som Mark O. Madsen og Håkan Nyblom, får her en mulighed for at blive synlige og give folk uden for brydeverden, et billede af hvem vi er. Selvfølgelig er det resultaterne der tæller i sporten, men det betyder ikke, at vi der endnu ikke er nået dertil, ikke yder en kæmpe indsats for det. Med web-tv får vi en bedre mulighed for at fortælle omverden om vores kamp for at komme blandt verdenseliten som bryder”, udtaler Rune Nilsson.

Muligheden for at VM i brydning og Danmarks Brydeforbund har mulighed for at lave satsningen med Web-tv skyldes blandt andet at mediebureauet Vermø er gået ind som sponsor på projektet. Se mere her

Ønskes yderlige kommentar kan presseansvarlig for VM i brydning 2009, Mads Bang Aaen kontaktes på 2897 7842.

 


af Mads Bang Aaen - 20.05.2009