VM-udtaget Nanna Hyllgaard Pedersen klar til Poland-Open i Warsawa

Brydeklubben Thors stærke pigebryder Nanna Hyllegaard Pedersen der mandag kunne fejre sin 21 års fødselsdag er som den fjerde Thorbryder nu klar til verdensmesterskaberne i brydning i Herning. Her skal hun repræsentere Danmark i 55 kg klassen hos kvinderne og skal i kamp torsdag den 24. september 2009
 
Dette blev tirsdag aften offentliggjort i DR-sporten, hvor Nanna Hyllegaard Pedersen i Farum gjorde de sidste forberedelser inden hun onsdag sætter kursen mod Warsawa, hvor hun skal deltage i den internationale turnering "Poland-Open" i Warsawa.
 
Nanna Hyllegaard Pedersen bliver eneste danske kvindelige deltager ved VM, og foreløbigt gør hun så 4 danske mandlige bryder selskab, og den danske VM-trup består nu foruden thorpigen af klubkammeraterne fra BK Thor, Frederik Ekstrøm, Rune Nilsson og Mark O. Madsen, samt den lokale helt Håkan Nyblom fra Herning.
 
Den endelige VM-trup præsenteres  på et pressemøde i København torsdag den 20. august 2009.
 
Torsdag gælder det så den sidste VM-test for Nanna Hyllegaard Pedersen i den polske hovedstad Warsawa, og hvor thorbryderen sammen med træner Gabbe Kantor gerne skulle have et godt udbytte af masser af kamptræning inden VM om godt 1½ måned.


af Mads Bang Aaen - 12.08.2009