Mark O. Madsen intensiverer forberedelserne mod VM i Moskva

Indtil videre i denne sæson har Mark trænet i BK Thor N under ledelse af Ryszard, og sammen med team 2016. Der har netop været en tyrkisk landsholdsbryder (Burhan) oppe i 3 uger, som Mark har kunnet træne brydning med, herunder specielt det tekniske.

Ungdomslandholdstræner, Thor Hyllegaard har været primus motor, på at skaffe Burhan til Nykøbing og der skal lyde en stor tak for hans indsats.

Ambitionen med træningen under Burhan's ophold var at blive fysisk klar til de kommende hårde træningslejre og stævner.

Mark udtaler:

"Træningen har været givende både teknisk og taktisk. Jeg føler mig klar til at tage fat på de forskellige træningslejre, som på nuværende tidspunkt er planlagt frem til verdensmesterskaberne i Rusland til september."

Mark befinder sig pt. i opbygningsperioden.

Træningen på madrassen er i øjeblikket suppleret med alternativ træning som styrke, løb almindeligt og på trapperne på Møns klint - samt kajak med den lokale "Guldborgsund kajakklub”.

Nu intensiveres forberedelserne med årets første træningslejr i Polen, nærmere betegnet i Gizycko tæt på den russiske grænse. Landstræner Ryszard ser frem til fortsat at få Marks form bygget op med god og hård sparring fra de bedste brydere i Polen og muligvis vil svenskerne også møde frem

Der er afgang: 20. juni - hjemkomst 30. juni 2010.

 


af Palle Nielsen - 20.06.2010