Skulderoperation forløb planmæssigt

Håkan Nyblom fik ikke megen søvn natten til torsdag, smerterne efter operationen, onsdag den 23. juni 2010 fyldte en del, men ellers er det gået planmæssigt. Mandskabet på operationsholdet på Bispebjerg hospital fik oven i købet støtte med brydebaggrund. Ole Jakobsen, tidligere bryder og læge for DB, blev orienteret om Håkans skulderoperation, og i samråd med Håkan var han med til både forundersøgelse og selve operationen. Bicepsen sad ikke godt nok fast til skulderen, så den blev kortet af og hæftet på igen. Brystmuskulaturens hæftning på skulderen havde dannet arvæv som irriterede, dette blev fjernet og musklen blev hæftet på igen.

Håkan udtaler:

”Det har været en kanon støtte, at Ole har været med i forløbet, hans indsigt i brydesporten, sammen med hans lægekundskaber, har givet ro. Jeg skal lige vende mig til den forbandede slynge, den kommer til at kræve noget tålmodighed de næste fem uger. Når de er gået, ser jeg frem til at starte med genoptræningen. En genoptræning, hvor jeg hele tiden skal være opmærksom på ikke at forcere tingene. Med hensyn til fremtiden, så skulle der ikke være noget til hindrer for, at skulderen bliver klar til brydning på eliteplan igen”.

 

Håkan fra EM 2008

Fra DB’s side er man naturligvis lettet, det vil være hamrende træls, hvis dette skulle sætte en stopper for Håkans glorværdige brydekarriere.


af Else Kilgod - 25.06.2010