Resultater og opdatering fra den spanske Grand Prix

Den spanske grand prix blev afholdt i denne weekend med deltagelse af 5 danske brydere, Anders og Frederik Ekstrøm, Fredrik Bjerrehuus, Andy Nielsen og Mark O. Madsen.

De 5 brydere klarede indvejningen uden problemer og var derefter klar til kamp.

Fredrik Bjerrehuus mødte i sin første kamp en bryder fra Monaco som han vandt i 3 perioder, 1-0, 0-1 og 1-0. Alle perioder blev afgjort i parterre. Derefter mødte Fredrik Franck Hassli fra Frankrig, som blandt andet har vundet over den franske OL guldvinder Steve Guenot. Denne kamp vinder Fredrik. I den næste kamp skulle Fredrik så møde russeren Migram Artutyunyan i en kamp som han desværre taber i to perioder 6-0 og 6-0. Russeren gik i finalen, så Fredrik havde en mulighed for at bryde sig til en bronzemedalje. I repechage kampen møder Fredrik en bryder fra Portugal i en kamp, som han desværre taber, grundet problemer med den ene fod.

Anders Ekstrøm mødte i sin første kamp Rustum Khuchbarov fra Rusland. Denne kamp tabte Anders desværre i to perioder 5-0 og 6-0. Da russeren ikke nåede finalen, så var Anders ude af turneringen.

Frederik Ekstrøm og Andy Nielsen mødte desværre hinanden i deres første kamp, som blev en tæt affære over 3 perioder 0-1, 1-0 og 0-1, som Andy vandt.  I næste kamp taber Andy desværre til Scaramuzzi fra Italien i 3 perioder 2-0, 0-3 og 0-6.

Mark O. Madsen deltog i sin første turnering efter en lang skadespause og startede med at sidde over i første runde. I anden runde mødte han Lennie Person fra Sverige i en kamp som Mark vandt 5-0, 1-0. Mark slog dernæst Scibilia fra Italien og var derved klar til semifinalen. Her taber Mark desværre 1-0 og 1-0. Dagen efter, søndag, skulle Mark så bryde bronzekampen, hvor han dog vælger ikke at stille op, da skulderen er en anelse øm. Mark ønskede at skåne skulderen til træningssamlingen de næstkommende dage.

Mark O. Madsen, Frederik Ekstrøm og Anders Ekstrøm fortsætter i en træningssamling i Spanien. Fredrik Bjerrehuus må desværre tage hjem før tid og kan derved ikke deltage i træningssamlingen, da han har problemer med sin fod. Frederik Ekstrøm har meget engageret taget Fredriks plads ved træningssamlingen.

Med Venlig Hilsen

Amir Lavasani

 

 

 

 

 

 


af Palle Nielsen - 01.07.2011