Status fra træningssamlingen i Polen

OL er den altoverskyggende drøm for enhver bryder, og i går var der præcis 1 år til, at den legendariske begivenhed finder sted i London. Selvom de danske brydere har OL i tankerne, har de lige nu fokus fuldt rettet på træningen og forberedelserne frem til den næste store opgave, nemlig Rumæniens Grand Prix i Bukarest, som afholdes 5.-7. August 2011.

Som forberedelse til Grand Prixet er Mark O. Madsen og Anders Ekstrøm taget til Spala, Polen i en træningssamling hvor lande som Polen, Bulgarien, Norge, Kroatien, Estland, Slovakiet og Tjekkiet er repræsenteret. Her har Mark O. Madsen i 74 kg bl.a. mulighed for at træne med adskillige medaljetagere fra VM og EM, heriblandt verdensmesteren fra 2007 og OL bronzemedaljevinderen i Beijing, Yanakiev.

Da Fredrik Bjerrehuus stadig er plaget af en mindre ankelskade, vil han ikke deltage i hele træningssamlingen i Polen, men først tage derned lørdag.

Holdet til VM i Istanbul vil efter al sandnylighed udtages efter Grand Prixet i Rumænien.

Vi ønsker bryderne held og lykke med træningen og det nært kommende Grand Prix i Bukarest, Rumænien.

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 28.07.2011