Flot sølvmedalje til Tobias ved Italiens GP 2013

Flot sølvmedalje til Tobias Fonnesbek ved det italienske grand prix.

Den 32. udgave af det italienske Grand Prix stævne Trofeo Milone, blev i denne weekend afholdt i byen Sassari med deltagelse af brydere fra mange europæiske lande. Fra Danmark deltog Tobias Fonnesbek i 60 kg og Anders Ekstrøm i 66 kg.

Her er danskernes resultater:

Tobias mødte i 1. runde en bryder fra Italien og sejrede overbevisende ved at vinde i 2 perioder med 1-0 og 3-0. I semifinalen stod Tobias overfor en bryder fra Algeriet og uden at være helt oppe i gear, lykkedes det alligevel Tobias at slå den algeriske bryder med 1-0 og 3-0. I finalen ventede den tyrkiske bryder Meulut, som i semifinalen havde vundet overbevisende over Amoyan fra Armenien med 7-0 og 4-0. Tobias kæmpede bravt, men endte desværre slutteligt med at tabe kampen 0-2, 1-0 og 0-1.Anders Ekstrøm sad over i første runde, men skulle i 2. runde møde den stærke armenske Julfalakyan. Det blev en tæt kamp, som Anders desværre tabte med 0-1 og 0-2. I repechagekampen ventede så Atakan Yueksel, som blev nr. 5 ved dette års senior europamesterskab i Georgien. Trods en ihærdig indsats, så lykkedes ikke Anders at sikre sig sejren og han tabte knebent med 1-0 og 1-0.For Tobias var det den første internationale turnering siden EM i marts 2013 og den første i rækken af i alt 3 turneringer, som er planlagt sommeren over. Anders Ekstrøm, som opnåede en flot 2. plads ved det nyligt afholdte NM 2013, vil udnytte de gode takter ved sommerens planlagte turneringer.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 02.06.2013