Tobias tæt på medalje i Tyskland

Tobias endte desværre lige uden for medaljeskamlen ved "Tysklands GP" efter nederlag i bronzekampen mod Hviderusseren Kazharski som blev nr. 5 ved sidste års – og dette års EM. Med lidt mere held var det blevet til en finaleplads efter et knebent nederlag i semifinalen på 4-6 til Barsegjan fra Polen. Men det blev trods alt til fire rigtig hårde kampe med de nye regler og det var det vigtigste.

 
Tobias, blå, i bronzekamp mod hviderusseren

For Anders Ekstrøm blev det til en enkelt kamp efter nederlag i første runde til Edgar Melkumov fra Polen.

Nu står den på hvile indtil mandag hvor begge brydere fortsætter med international træningssamling frem til den 6. juli

Esben Fonnesbek der var på lægterne sammen med Lars Fonnesbek udtrykker begejstring for de nye regler.
”Der var godt nok nogle kringlede tilføjelser ved push-out, men det var i reglen den aktive bryder der vandt kampene”.  

Næste stævne i forberedelserne frem mod VM er det spanske granprix om 14 dage, den 13 og 14. juli. Her forventes Fredrik Bjerrehuus også at stille op. Fredrik er dog ude af billedet til dette års VM grundet prioritering af arbejde. Danmark kan kun stille med to mand til VM, da antallet er betinget af det antal et land har med til samme års EM. Hvis Mark får grønt lys af Team Danmark lægen er han et sikkert valg til den ene plads.

Inden VM der afholdes i Budapest fra den 16 til den 22. september venter også det stærke internationale stævne i Polen, Pytlasinki. Et stævne mange af de store brydenationer bruger til en sidste test af formen inden VM.

Palle Nielsen

 


af Palle Nielsen - 29.06.2013