Venne Cup byder på nye initiativer i år

Venne Cup udvider programmet i år, med en træningssamling hvor bryderne bliver trænet af landstrænerteamet

Dette års Venne Cup, der afholdes d. 19. november, byder på fornyelse med en træningssamling om søndagen efter Venne Cup. Udover Robert fra Herning Brydeklub, tæller trænerne til træningssamlingen landstræner Szymon Kogut, assisterende landstræner Håkan Nyblom, Sportschef Thor Hyllegaard samt Luca Holt fra ATK teamet. Således har bryderne denne dag en enestående chance for at blive trænet af nogle af de bedste trænere i landet!

Bryderne deles denne dag op efter alder i to grupper: "Under 12 år" og "12 år eller ældre". Træningssamlingen for Udviklingstruppen der skulle have været afholdt d. 28.-30. oktober blev aflyst pga. for få tilmeldte - og vi opfordrer i stedet Udviklingstruppens brydere at deltage denne dag.

Har vi vakt din interesse?

Se invitationen til Venne Cup, dagsprogrammet for træningssamlingen m.m. i DBs kalender.

Teknikmærkeprøve

Der afholdes en teknikmærkeprøve denne dag. Den er fortrinsvis for de brydere der deltager på træningssamlingen. Bemærk at der er max. 25 pladser, og der kræves tilmelding denne dag. (Efter først til mølle-princippet). Tilmelding skal ske til Herning Brydeklub. Vær opmærksom på at der kun kan tages motorik-, bronze- samt sølvmærket denne dag.

Tilmelding

Der er samlet tilmelding til hele weekenden hos Herning Brydeklub. Dvs. tilmelding til teknikmærkeprøve, træningssamling såvel som selve Venne Cup, skal ske til mail@herningbrydeklub.dk senest d. 7. november.


af Danmarks Brydeforbund - 04.11.2016