Bubber kunne ikke stjæle sølvet fra Mark

TVudsendelsen ”Mens vi venter”, der blev sendt juleaftensdag på DR Ramasjang, bød på en brydekamp mellem Bubber og vores OL-sølvvinder Mark O. Madsen

Der var ikke gået lang tid af interviewet i børneprogrammet ”Mens vi venter”, før Bubber havde udfordret Mark til en kamp om Marks OL-medalje fra Rio.

Iført trikot og brydestøvler entrerede en sejrssikker Bubber måtten med det ene formål: at besejre Mark O. Madsen. Indsatsen var Marks sølvmedalje. Selvom Bubber var selvsikker og veltrænet, virkede Mark dog ikke videre skræmt over opgaven! Under ledelse af en særdeles kompetent dommer, kunne kampen gå i gang. Bubber havde hjemmebanefordelen, hvilket tydeligt kunne høres på de mange heppende børn i Bubbers hjørne, hvilket dog ikke lod til at påvirke Mark det store. (Forsættes)

Mark syntes tvært i mod en smule overrasket over den taktik Bubber havde valgt. Bubber gik nemlig offensivt og aggressivt til værks, og dommeren kunne efterfølgende bemærke at Bubber blæste højt og flot på brydekunstens ædle regler.

Mark har kæmpet en hård kamp for at få sin medalje med hjem fra Rio, så han måtte se sig nødsaget til at tage helt andre midler i brug for at forsvare den medalje, som har kostet ham så meget afsavn og intensiv træning.

Selvom det er et børneprogram, og Bubber jo er børnenes ven, måtte Bubbers taktik besvares med en serie kast, som så sandelig var forbudt for…ja, børn.

Det hvide vendte i bogstaveligste forstand ud af Bubbers ellers så muntre øjne, da Mark cementerede sit forsvar af sin sølvmedalje med et flot krydstag! Man kan forestille sig at krydstaget har fået Bubber til at drømme sig tilbage til en roligere stund i Afrika, i selskab med en mere blid person som B.S. Christiansen.

Til børnenes store jubel, kunne Mark vinde sin OL-medalje for 2. gang - og det er jo ikke så skidt endda!

Hvordan Bubber havde det efterfølgende, melder historien ikke noget om. Men rygtet vil vide, at Mark havde kastet Bubber så hårdt i kanvassen, at Bubbers ynglingsret nu er blevet tarteletter.


af Rami Zouzou - 24.12.2016