NKC styregruppen: Det går godt i det Nationale Kraftcenter

Guldborgsund Kommune gik tilfredse fra styregruppemødet i vores nationale kraftcenter

Lørdag den 10. december afholdt styregruppen for det Nationale Kraftcenter et statusmøde. Tilstede var Guldborgsund Kommunes repræsentant Alma Larsen, Brydeklubben Thors repræsentant Søren Hyllegaard, Brydeforbundets repræsentant Erik Nyblom samt Sportschef Thor Hyllegaard.

Thor Hyllegaard lagde ud med at orientere om hvad der er hændt de første fire måneder, samt om planerne for det kommende år. Der er som forventet megen energi i opstartsfasen på, at få hverdagen til at fungere for bryderne - både på og udenfor madrassen.

Helt i tråd med samarbejdsaftalen, blev der også evalueret på antallet tilflyttere til Guldborgsund Kommune. I henhold til aftalen, skulle der ved udgangen af 2016 være registreret 10 tilflyttere til kommunen. Da der på nuværende tidspunkt er registreret 15 tilflyttere, var der lutter glade miner hos alle parter.

Mødet afsluttedes med en diskussion om brug af NKC brydere til markedsføringsmæssige eller velgørende tiltag i kommunen. Mere herom følger i det nye år.

Sidste nyt fra det Nationale Kraftcenter 

I onsdags deltog bryderne i et oplæg med en forsikringsrådgiver, der fortalte de unge mennesker om vigtigheden i at have styr på sine forsikringer. Som brydere er det ofte nødvendigt med ekstra dækning på sin ulykkesforsikring, og dækker forældrenes forsikring når man er flyttet ned til det Nationale Kraftcenter? 


af Danmarks Brydeforbund - 11.12.2016