Foreløbig deltagerliste til DM for børn & unge

Så er de foreløbige tilmeldingslister til dette års DM for børn og unge blevet opdateret

Der er var oprindeligt tilmeldt i alt 92 deltagere fra 13 brydeklubber, og det er med glæde at vi kan bemærke der er kommet endnu flere til. Se de opdaterede deltagerlister nederst på siden.

Eftertilmelding til mesterskabet 

Der har været lidt forvirring omkring eftertilmelding og forhøjet gebyr til fristilsmesterskabet.

Da der er tale om et uofficielt mesterskab, er det ikke omfattet af mesterskabregulativet. Således er der intet eftertilmeldingsgebyr til fristilsmesterskabet. Vi beklager de ringe kommunikation fra forbundet på dette punkt. 

Vi har bemærket at flere klubber har haft nye frivillige til at stå for tilmeldinger til DM i år. Dette har forårsaget forglemmelser også til det officielle DM, hvilket igen har betydet at tilmeldingsfristen i visse tilfælde er blevet overskredet en smule. 

Vi vælger fra forbundets side at se gennem fingre med dette ugen ud. Således skal der i år først betales eftertilmeldingsgebyr fra mandag d. 13. marts. Eftertilmelding kan ske fra denne dag og frem til indvejningens start. Bemærk i øvrigt at der som tidligere meldt ud, kan tilmeldes til alm. start gebyr, såfremt en bryder opnår teknikmærket i sølv efter den ordinære tilmeldingsfrist. Såfremt ovenstående giver anledning til spørgsmål, er i velkomne til at kontakte os på info@brydning.dk

Se de opdaterede deltagerlister her

GR drenge 

Fri. drenge

GR ungdom 

Fri. pige-/kvinder

GR junior


af Danmarks Brydeforbund - 07.03.2017