Husk at din startlicens gentegnes automatisk til nytår

Som altid gentegnes alle aktive licenser ved årsskiftet. Skal du ikke bruge din licens næste år, så bør du læse denne artikel..

Som du sikkert allerede ved gentegnes alle startlicenser automatisk d. 1. januar 2021. Cirka 10 dage forinden får alle der har tegnet en startlicens, en sidste påmindelse via e-mail. E-mailen tjener som et sidste varsel for, at man skal huske at afmelde sin startlicens, hvis man ikke ønsker at have en startlicens næste år. Såfremt man intet foretager sig, fornys startlicensen automatisk d. 1. januar. (Der vil ikke være mulighed for at få beløbet refunderet.)

Skal du forsat have en startlicens i 2021? - Så skal du intet foretage dig!

Alle brydere der rykker op i en ny alderskategori i 2021, bliver automatisk flyttet til den nye kategori. Ved oprykning i kategori bliver prisen ligeledes justeret automatisk. Således skal man intet foretage sig med brydere der skal have en startlicens i 2021. (Hvis du vil have en printet startlicens, så skal du blot smide den gamle ud og printe 2021-udgaven.)

Du kan se på vores hjemmeside hvordan du afmelder en startlicens. Du kan også se hvordan startlicensen afmeldes på videoen nedenfor - det tager kun et øjeblik.

Har du brug for hjælp?

Hvis du skal bruge hjælp til at afmelde din startlicens, så skal du først og fremmest tage kontakt til den klubmodulansvarlige i din brydeklub. Hvis du ikke kan få kontakt til vedkommende, så skriv en e-mail til info@brydning.dk.

 


af Danmarks Brydeforbund - 14.12.2020