DM for drenge og pige-/kvindebrydere i Frederikshavn

Til trods for coronakrisen er det atter ved at være tid til de danske mesterskaber. Vi starter således sæsonen med DM for drenge- og pige-/kvindebrydere i september måned.

Brydeklubben FFI i Frederikshavn er den 26. – 27. september 2020 vært for de danske mesterskaber i græsk-romersk og fristilsbrydning, for kategorierne drenge og piger/kvinder. Mesterskabet afholdes i hallerne omkring Arena Nord således FFI også kan anvende deres eget klubhus "Atletcenteret". Således vil der være god plads og trygge rammer at afvikle DM i - corona til trods. Der bliver kæmpet både lørdag og søndag, og som noget nyt vil Danmarks Brydeforbund stå for et arrangement lørdag aften. Vi glæder os til at fortælle mere om sidstnævnte i næste måned.

Efterårets mesterskaber kommer til at være anderledes end vi plejer

DM for drenge- og pige-/kvindebrydere kommer til at foregå lidt anderledes end normalt pga. coronakrisen. Som du nok allerede ved, er ungdom og juniorkategorierne blevet flyttet til en anden dag, således vi kan overholde forsamlingsforbuddet samt begrænse smitterisikoen. Vi kan også fortælle allerede nu at drengenes indvejning om lørdagen også vil gælde om søndagen hvor der kæmpes i fristilskategorien. Thomas Hyllegaard fra Officialsudvalget laver en vejledning til hvordan vi ønsker at afvikle kampe her i Danmark så længe coronakrisen står på. Det kan eksempelvis være at bryderen fremover ikke skal give hånd til modstanderens træner efter kampe. Det kan i læse mere om i den kommende tid. Der vil komme flere af disse små tilpasninger. Vi håber at I vil tage dem med oprejst pande - det er trods alt bedre at kunne afholde tilpassede stævner end helt at måtte aflyse.

Program for weekenden

Lørdag (stævnestart kl. 13.00)

Drenge, græsk-romersk

Piger/Kvinder

Efter brydningen afholdes der et socialt arrangement for både børn og voksne samt kåring af "Årets leder" samt "Årets brydeklub".

Søndag (stævnestart kl. 10.00) 

Drenge, fristilsbrydning

Tilmelding og praktisk information

Du kan finde praktisk information og se hvordan du tilmelder dig her.

Husk at der er tilmeldingsfrist mandag d. 14. september. Tilmelding foregår som sædvanligt på klubmodul. I er velkomne til at skrive på info@brydning.dk såfremt der er spørgsmål.

Vi ses til DM 2020 i Frederikshavn. Medbring jeres gode humør og lad os få en god sportslig weekend.

Nyt mesterskab i dansk brydning

Efter en treårig prøveperiode blev fristilsbrydningen for drenge-, ungdom- og juniorbrydere indlemmet blandt de officielle danske mesterskaber i 2020

DM i fristilsbrydning for drenge, ungdom og juniorer er fra 2020 et officielt mesterskab og afholdes derved på lige fod med DM i de græsk-romerske kategorier.

Som vi kunne berette tilbage i sommers, så er Mesterskabsregulativet blevet opdateret. Vægtklasserne for fristilskategorierne fremgår således nu i regulativet. Bemærk i øvrigt at der ligesom ved det græsk-romerske mesterskab, kræves at man har opnået teknikmærket i sølv for at deltage ved DM. Dette gælder for drenge- og ungdomsbrydere samt pige/kvindebrydere (til og med det år de fylder 17 år).

Mesterskabsregulativet er kort fortalt den regelsamling, der bestemmer hvordan de danske mesterskaber i brydning skal afholdes. Den nyeste udgave af mesterskabsregulativet er som altid at finde under Vedtægter og Love.

 


af Michael Yde - 19.08.2020