Nyt officielt mesterskab i dansk brydning

Efter en treårig prøveperiode blev fristilsbrydningen for drenge-, ungdom- og juniorbrydere indlemmet blandt de officielle danske mesterskaber i 2020

DM i fristilsbrydning for drenge, ungdom og juniorer er fra 2020 et officielt mesterskab og afholdes derved på lige fod med DM i de græsk-romerske kategorier.

Som vi kunne berette tilbage i sommers, så er Mesterskabsregulativet blevet opdateret. Vægtklasserne for fristilskategorierne fremgår således nu i regulativet. Bemærk i øvrigt at der ligesom ved det græsk-romerske mesterskab, kræves at man har opnået teknikmærket i sølv for at deltage ved DM. Dette gælder for drenge- og ungdomsbrydere samt pige/kvindebrydere (til og med det år de fylder 17 år).

Mesterskabsregulativet er kort fortalt den regelsamling, der bestemmer hvordan de danske mesterskaber i brydning skal afholdes. Den nyeste udgave af mesterskabsregulativet er som altid at finde under Vedtægter og Love.

Corona kommer til at ændre på efterårets danske mesterskaber

Pga. corona vil de danske mesterskaber blive afholdt anderledes end vi er vant til. Blandt andet opdeles vores mesterskaber således:

Hold jer opdateret på vores hjemmeside samt sociale medier

Corona kommer til at ændre på små og store ting. Hvor mange vi samles, hvor tæt vi står og vi vil opleve at der er ting der bliver anderledes end det vi plejer. Vi vil komme med løbende udmeldinger til klubformændene samt deltagerne til vores mesterskaber. Vi opfordrer jer til at holde jer opdateret her på vores hjemmeside samt vores sociale medier.

Hvis i har spørgsmål, er I som altid velkomne til at skrive på info@brydning.dk eller benytte Brydeforbundets Facebookgruppe


af Michael Yde - 18.08.2020