Sådan benytter du Zoom til videokonference

Du kan selv vælge hvordan du deltager i videokonference via Zoom. Vi anbefaler at du installerer Zoom på enten din smartphone/tablet eller på din PC. Vi anbefaler ikke at du benytter Zoom direkte i din internetbrowser, da der er begrænset funktionalitet.

Zoom på mobilen

1. Hent appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play og installer den.

2. Find mødelinket i en email eller i kursusområdet.

3. Når coachingen skal finde sted, så klikker du på linket. Herefter åbner Zoom automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet (MULIGHED 1).

Alternativt kan du også klikke på ‘Join Meeting’ på startskærmen og indtaste tallene til sidst i mødelinket. Tallene er MødeID’et (MULIGHED 2).

Zoom på computeren

1. Klik her www.zoom.us/support/download og download programmet til din computer.

2. Find mødelinket i en email eller i kursusområdet.

3. Når coachingen skal finde sted, så klikker du på mødelinket. Derefter åbner appen automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.

Alternativt kan du også klikke på ‘Join’ i panelet (se billedet) og indtaste tallene til sidst i linket. Tallene er MødeID’et.

Åben møderum i browser

Du kan også logge på møderummet fra en browser uden at have installeret appen eller programmet. Vi anbefaler ikke denne løsning da den har begrænset funktionalitet, og yder således heller ikke support.

1. Klik her https://zoom.us/join

2. Indtast møde-ID 250 300 4000.

3. Log ind med din Zoom bruger / Opret en Zoom bruger.

4. Indtast kodeordet: Brydning20.

(Bemærk at det kan være sværere at få webcam og mikrofonen til at virke i din browser, end hvis du benytter Zoom klienten til PC/smartphone)