Danmarks Brydeforbunds Ideseminar 2020

Lørdag d. 12. september 2020  kl. 10:00

Sted: Sydbank Arena, Ambolten 2, 6000 Kolding
Kategori: Ideseminar
Tilmeldingsfrist 07-09-2020

Velkommen til en dag i klubudviklingens tegn. Der er planlagt flere spændende oplæg der er relevante for alle klubber - store som små!

Hvorfor skal DU komme til Ideseminaret i Kolding?

Det skal du, fordi programmet for dagen er proppet med meningsfuld dialog, sparring mellem klubber og et fantastisk foredrag som bl.a. tage fat på hvordan din klub skaber glade medlemmer og engagerede frivillige.

I løbet af dagen vil du få indsigt i dansk brydnings nuværende og kommende strategiske spor. Du vil ligeledes høre om vores helt nye initiativer til efteråret samt hvilke initiativer vi genopretter. Sidst men ikke mindst kommer vi til at afholdes flere camps, og vi glæder os meget til at komme igang! Når du kommer hjem fra Ideseminaret, vil du også være klædt bedre på ift. dine evner til at kommunikere med klubbens medlemmer - samt opnår viden om hvilken betydning kommunikation kan have for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i din klub.

Se det opdaterede dagsprogram her

Under ideseminaret vil du ligeledes komme til at arbejde sammen med frivillige fra andre brydeklubber - Vi tør garantere at du vil møde andre der har (eller har haft) de samme udfordringer i klubben som du selv har! Gennem sparring finder vi sammen nogle mulige løsninger og værktøjer, som du vil kunne bruge i din dagligdag i brydeklubben.

 

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldinger skal sendes til info@brydning.dk, hvor man skriver fulde navn på dem der skal deltage, samt hvilken klub man kommer fra. Deltagelse samt forplejning er gratis. 

Tilmeldingsfrist: mandag d. 7. september 2020.

Vi ser frem til at se en masse fra jeres brydeklub til Ideseminaret.