Collegebrydere til Barcelona

Nu på mandag drager Sportscollege Lolland-Falster på en ugelang college-tour til Barcelona, deriblandt 9 brydere, og collegetræner Thor Hyllegaard Pedersen. I alt deltager 38 sportscollegeelever og ledere på turen. Collegeeleverne skal bo i Banyoles ca 80 km fra Barcelona, og skal træne en gang dagligt, og for bryderne, bliver det til 3 "OFF-MAT" træninger i Banyoles, samt to træninger onsdag og fredag på High Performance Center i Barcelona. Her skal bryderne træne sammen med et catalansk regionshold, og det det spanske hold har da også inviteret bryderne til middag fredag eftermiddag.
 
Udover træningen, bliver der også tid til svømmeture, kano og kajak, samt en lang eftermiddag på mountain bikes. Foruden sightseeing i Barcelona skal collegeleverne se en spansk ligakamp i håndbold, med Barcelona med de to danske europamestre Jesper Nøddesbo og Kasper Hvidt, samt Champions League kampen mod danske GOG lørdag den 8. marts 2008. Collegeleverne skal desuden også overvære en træning med FC Barcelona i håndbold.
 
Turen sluttes af på NOU CAMP, hvor FC Barcelona møder Villareal med Jon Dahl Tomasson. Bryderne der deltager på collegetouren er
Martin Lorentzen AIR, Luca Holt, Hermod København, Frederik Bjerrehus, Herning BK, Peter Lund, AK FREM, Mikkel Fog Nielsen, BK Thor, Ronni Wolters, BK Thor, Bo Sværke Bonde, BK Thor, Frederik Fog Nielsen, BK Thor og Troels Birkshøj. Den sidste collegeelev Nanna Hyllegaard Pedersen bliver hjemme for at bryde Klippans Lady Open i Sverige.
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Collegeleder - Sportscollege LF


af Mads Bang Aaen - 29.02.2008