Inviteret til Irans nationaldag

Formanden for Danmarks Brydeforbund, Allan Bo Jakobsen, var tirsdag d. 12. februar inviteret til reception på den Iranske ambassade i anledning af den Iranske nationaldag. Med sig havde Allan inviteret Saeid Tayyebi, der er formand for Pars Brydeklub. Under receptionen fik Allan mulighed for at fortælle den Iranske ambassadør, Hr. Morshedzadeh, mere om de planer Danmarks Brydeforbund har i forbindelse med VM på hjemmebane i 2009. Disse indebærer blandt andet et forsøg på at skabe bedre relationer mellem Danmark og Mellemøsten, herunder især Iran.

Ambassadør Hr. Morshedzadeh var meget interesseret i tankerne, og håbede at Danmarks Brydeforbund vil få opbakning til deres projekter, således at disse kan blive realiseret. Ambassadøren kunne se store gevinster for begge parter i projekterne, og lovede at bakke op om dem, i det omfang der blev behov for det.

På billedet ses tv. Hr. Morshedzadeh og th. Formand for Danmarks Brydeforbund, Allan Bo Jakobsen.


af Mads Bang Aaen - 13.02.2008