Bryderegler for dummies

Lad os være ærlige; brydning er ikke ligeså kendt og let at forstå som fodbold, håndbold og atletikkens 100 meter. Det betyder dog ikke, at brydning ikke er en ligeså fascinerede og fantastisk sport. En af grundene til at så mange endnu ikke har fået øjnene op for brydesportens fortræffeligheder, skyldes helt sikkert et manglende kendskab til, hvad brydning er, samt kendskab til reglerne så man ved, hvornår og hvordan en brydekamp vindes. Kender man ikke reglerne, og hvad en sportsgren går ud på, er det svært at blive fascineret og fanget af den. Derfor vil vi med denne lille video og dette skriftlige materiale forsøge at gøre dig klogere på, hvad brydning er, og hvordan man vinder en brydekamp.

Til at give dig en introduktion til brydningens univers og brydereglerne, har vi fået hjælp af de to danske OL brydere; Anders Nyblom og Mark O. Madsen samt EM bronzevinderen Håkan Nyblom der vil guide dig igennem.

Du kan se videoen ”Bryderegler for dummies!” på www.brydning.dkØnsker du at bruge videoen i dit medie, er du velkommen til at gøre dette, du kan få videoen i en højere opløsning gennem nedenstående kontaktoplysninger.

På dette linkkan du komme direkte til ”Brydning for dummies”


af Mads Bang Aaen - 10.08.2008