Danmarks tredje OL bryder - Anders Ekstrøm klar til international OL-lejr

Brydeklubben Thors 18-årige sølvvinder ved ungdoms-EM sidste år, Anders Ekstrøm, er klar til at få en oplevelse for livet, når han mandag den 4. august 2008 tager på en 14 dage lang international ungdomslejr til Beijing i forbindelse med de olympiske lege. Anders er udtaget af Danmarks Idræts Forbund, og skal sammen med spydkasteren Maria Lykke Jensen repræsentere Danmark på den internationale ungdomslejr. Det er organisationskomiteen bag OL i Beijing, BOCOG, der står bag den store ungdomslejr, hvor godt 400 unge atleter fordelt på 200 lande deltager i alderen 16-18 år. Under opholdet skal de unge atleter deltage i åbningsceremonien, overvære flere sportsbegivenheder, deltage i flere seminarer omkring OL-temaer, samt få mulighed for at stifte bekendtskab med den kinesiske kultur. Forhåbentlig får Anders også mulighed for at se Anders Nyblom og klubkammeraten Mark O. Madsen i kamp i Beijing. Dermed får Anders en tiltrængt opmuntring efter et lidt kedeligt forår, hvor en meniskskade har holdt ham væk fra de danske mesterskaber, nordiske mesterskaber og Europamesterskaberne.

Anders Ekstrøm udtaler inden turen ”forventningerne er at få en rigtig god oplevelse og mærke den olympiske stemning. Jeg glæder mig også til at støtte Anders og Mark, som forhåbentlig kommer til at klare sig godt dernede

På billedet ses Anders Ekstrøm, der nu står foran en kæmpeoplevelse under OL.


af Mads Bang Aaen - 04.08.2008