De danske OL brydere landet i Beijing

I går, dagen før OL begynder, ankom de to danske OL brydere, Anders Nyblom og Mark O. Madsen, til Beijing og den olympiske by. Bryderne har de sidste ni dage opholdt og forberedt sig i det olympiske træningscenter i Tokyo, for at tilpasse kroppen til tidsforskellen. For Marks vedkommende har den stået på finjustering af de tekniske og taktiske detaljer inden det d. 13. august går løs på madrassen, til det der bliver falstringens indtil videre største oplevelse og udfordring som bryder. Anders derimod har kæmpet med at blive sin knæskade kvit, og de sidste par dage er der sket fremskridt, således har Anders for første gang i længere tid haft kamptræning på madrassen. Nu håbes der i den danske brydelejr på, at fremskridtene forsætter, og at der ikke igen kommer tilbageskridt med Anders

Anders Nyblom udtaler: ”Det er fedt endelig at være I Beijing. Jeg har set frem til dette siden VM, sidste efterår og nu er vi her. Naturligvis havde de sidste forberedelser varet bedre uden knæskaden, men sådan skulle det ikke være. Nu glæder jeg mig til at komme I kamp og der bliver ikke sparet på noget! Herefter skal jeg forsøge følge andre danske udøvere

Mark O. Madsen udtaler: ”Så er vi her! Jeg har ventet længe på dette og jeg føler at jeg bliver mere og mere klar hver dag. Det var ganske hårdt at komme til varmen I Japan, men nu føles kroppen meget bedre, hvilet er med til at hæve motivationen yderligere

Sportschef, Erik Nyblom udtaler: ”Som bryderne selve siger, er vi ved at være ved vejens ende – i denne omgang. Ca. 10 måneders hårdt arbejde skal nu gå ud over flest mulige modstandere. Det er spændende endelig at vare I Beijing og den olympiske by. Bryderne skal have et kort træningspas I træningshallen både lørdag og søndag og herudover skal modstanderne gennemgås endnu en gang. Jeg er fortrøstningsfuld men er samtidig klar over at bryderne også skal have marginalerne på sin side, før det hele går op I en højere enhed

Ønskes yderlige kommentarer kan presseansvarlig for Danmarks Brydeforbund, Mads Bang Aaen kontaktes på +45 2897 7842 eller mbaa@dif.dk


af Mads Bang Aaen - 08.08.2008