Er du Danmarks klogeste på brydning?

Er du Danmarks klogeste på brydning? Det får du nu mulighed for at vise resten af Danmark, da Danmarks brydeforbund under OL lancerer en konkurrence, der skal kåre Danmarks klogeste brydefan. Konkurrencen går ud på, at du inden for Græsk Romersk brydning skal gætte, fra hvilken nation guldvinderen, sølvvinderen og de to bronzevindere kommer fra i samtlige syv vægtklasser. Eksempel på svar i hver vægtklasse:

74 kg.

Guld: Danmark

Sølv: Tyskland

Bronze: Frankrig og Iran.

Hvert rigtigt gæt/svar giver et point og de tre med flest point efter de syv vægtklasser er overstået, bliver præmieret ud over æren. På dette linkkan du se hvilke nationer der er kvalificeret i de enkelte vægtklasser, husk at listen starter med Fristil og ikke Græsk Romersk.

Præmier

1. præmien, 1 weekend billet til VM 2009.

2. og 3. præmien, en officiel VM USB pind med plads til 1. megabyte.

Måden du deltager på er ved at sende dit bud på de 28 medaljetagere ved OL til Mads Bang Aaen på mbaa@dif.dksenest d. 11. august.

Husk at skrive navn og mailadresse i dit svar. Vinderne vil efterfølgende blive offentliggjort på www.brydning.dk


af Mads Bang Aaen - 01.08.2008