God reklame for Brydesporten på Rådhuspladsen i København

Med budskabet ”sæt byen i bevægelse”, er det andet år i træk at gadeidræts-festivalen CPH Moves, sætter sit præg på bylivet i København. Arrangementerne finder sted august-september 2008.

Færre og færre københavnere melder sig ind i de organiserede idrætsklubber, vi vil hellere bevæge os fleksibelt og spontant. Derfor sætter Københavns Kommune nu for andet år i træk spot på gadeidræt med festivalen CPH Moves.

Festivalen har særligt fokus på de city-egnede sportsgrene, og består af så forskellige aktiviteter som basket - og skater stævner, gadeløb, gadefodbold for kvinder, kapsejlads i vandcykler, dans, brydning og sportsgaver til børn i Nordvest. Læse mere

Kommunen er gået i samarbejde med en lang række sponsorer, klubber og arrangører, der står for de enkelte arrangementer.

Der var således et pænt beløb til DB og hjælper klubben for at medvirke.

Og i søndags viste rådhuspladsen i København sig fra sin bedste side, med høj himmel og solskin. Det var til held for Copenhagen Moves, som havde børne OL på programmet, og til held for os der skulle stå for at vise brydesporten frem.

Copenhagen moves havde sørget for to telte til omklædning og diverse reklame ting og Saeid Tayyebi, formand for Pars Gladsaxe havde venligst udlånt brydemadras til dagen.

CIK brydeklubben på Christianshavn var mødt talstærkt op og det blev nogle hyggelige timer med opvisning og instruktion.

Om rådhuspladsen er et godt sted kan diskuteres. Vi ville gerne ha snakket med og instrueret mange flere børn end der var, men masser af mennesker passerede og stoppede op, så vi blev set af mange. TV2 Lorry var på pletten og lavede et ganske godt indslag som kan ses via dette link.

Samtidig fik vi gjort reklame for vores VM næste år i Herning, så alt i alt var vi tilfredse med dagen.

Så tak til Copenhagen moves for at tage kontakt, vi er klar igen en anden gang. Tak til CIK og Saeid.

Læs mere om Copenhagen moves på www.cphmoves.dk

Palle Nielsen


af Mads Bang Aaen - 26.08.2008