Mark O. Madsen modtager EDC ´s skulderklap på 33.333 kr.

EDC, der er en af Team Danmarks hovedsponsorer, har i forbindelse med OL haft en afstemning på deres hjemmeside om hvilke danske atleter, brugerne af EDC´s hjemmeside www.edc.dkmente skulle have et skulderklap. Da afstemningen sluttede, og optælling af de tildelte skulderklap var gjort op, viste resultatet at vor egen Mark, sammen med atletikfolkene Joachim B. Olsen og Christina Scherwin, var de atleter, der havde modtaget flest skulderklap. Dermed skal de tre atleter dele checken på 100.000 kr. mellem sig, en kærkommen anerkendelse for det store stykke arbejde de tre atleter har lagt frem til OL, til trods for at de ikke indfriede de store forventninger, der var til dem op til OL.

Mark O. Madsen udtaler ”Det er et stort skulderklap, at så mange mennesker har været inde og stemme på mig. I en sport som brydning betyder så mange penge rigtig meget, da det giver mulighed for at optimere mine træningsmuligheder i fremtiden

Kommunikationschef i EDC Jan Nordmann udtaler ” Vores målsætning med kampagnen var at sætte fokus på OL, på dansk eliteidræt og på EDC’s sponsorat af Team Danmark. Ved at afgive et skulderklap kunne kunderne vinde billetter til OL i Beijing, mens vi til atleterne ville donere 100.000 kr.”

Ønskes yderlige kommentarer kan Presseansvarlig i Danmarks Brydeforbund, Mads Bang Aaen kontaktes på 2897 7842.


På billedet ses fra venstre Jan Nordmann kommunikationschef i EDC, Mark og Christina Scherwin


af Mads Bang Aaen - 27.08.2008