Sommerbrydeskolen en stor succes

Brydeskolen den 4.-6. august, den 7. i rækken, havde fuldt hus: 20 deltagere. I 3 dage puklede de på med en masse øvelser, lege, konkurrencer, grebs- og kamptræning, og så naturligvis filmen om Mark O. som 13-årig i Thor N. Spændende, syntes alle, om han lige om lidt får hængt OL-guldmedaljen om halsen!

Et par timer om tirsdagen var henlagt til Binderup Strand syd for Kolding. Godt med frisk luft i lungerne. Landskabet her havde på grund af ekstremt lavvande fuldstændig ændret udseende, og vi skulle halvvejs til Fyn – eller i hvert fald ud over 4. revle – for at kunne bade. Den slags gør indtryk på os lidt ældre, mens ungerne lettere lod sig imponere af kioskens kæmpeisvafler med det hele.

Onsdag debuterede 9-årige Maja og løjtnant Laura som ledere af opvarmningen efter kæft, trit og retning – metoden. Av, min arm!

Brydeskolen sluttede foran forældre, bedsteforældre og søskende med en virkelig flot opvisning af broøvelser og greb og med 12 livlige kampe. Godt gået, unger! Bifald fra de voksne, medaljer og

diplomer var mere end velfortjente!

Mad og drikke til alle, holdbilleder m.m. til deltagerne og en kort snak om Brydeskolen, og så var det tid til ”Tak for denne gang og et forhåbentligt gensyn 1. træningsaften”. Mon ikke? Deltagerne var i hvert fald brydelystne og glade – og så er forældrene det jo også. Glade, altså.

Godt, at vi skal flytte i februar, siger jeg bare.

Til sidst tak for stor hjælpsomhed og godt samarbejde.

I efterårsferien – den 15.-17. oktober – holder klubben igen brydeskole. Herom snart her på hjemmesiden.

Torben Lindby

Instruktør

 


af Mads Bang Aaen - 20.08.2008