BK Thor klar til 15 udgave af den internationale Bjoerne Cup

Selvom euforien ikke har lagt sig i Brydeklubben Thor efter den store VM succes i Herning hvor Danmark hentede to VM medaljer heriblandt VM sølvet til BK Thors Mark O. Madsen, så er BK Thor klar til den 15. udgave af den internationale ungdomsturnering Bjørne cup der finder sted i Nykøbing F. hallen lørdag den 10. oktober 2009.

Der forventes godt 200 brydere til start fra 5 nationer, som er Danmark, Sverige, Norge, Frankrig og Tyskland.

Værterne fra Nykøbing Falster forventes at have godt 25 deltagere med, og Thors Bjørne skulle derfor have en god chance for at genvinde Bjørnepokalen som gives til sammenlagte bedste klub, som kun en gang ikke har været vundet af BK Thor. Det skete i 2007, da tyske Frankfurt Oder løb med pokalen. I 2008 hentede Thorbryderne dog pokalen tilbage til Nykøbing Falster.

Men netop Frankfurt Oder kan blive en hård modstander i kampen om at vinde bjørnetrofæet. Der er gratis adgang til Bjørne cup 2009, og der er indledende kampe fra kl. 0900 inden finalerne forventes sat i gang kl. 1500.

På billedet ses BK Thors danske drengemester Patrick Hyllegaard Pedersen (rød trikot) ved sidste års Bjørne cup. 


af Jane Sunesen - 07.10.2009