4 brydere optaget på eliteidrætslinjen

KIF Brydning er med helt fremme på Kolding kommunes eliteidrætslinje på Brændkærskolen.
Hele 4 af vores unge talenter er blevet optaget med start fra næste skoleår.
Daniel, Jesper, Dennis og Peter kan se en fremtid i møde, med masser af brydning på programmet. To morgen-træningspas hver uge plus et trænningspas på tværs af de øvrige idrætsgrene på linjen.

Eliteidrætslinjen er fra næste år udvidet til også at omfatte de tre store ungdomsuddannelser: IBC, Hansenberg og Munkensdam gymnasium.
Det betyder dels at de unge kan fortsætte på idrætslinjen efter folkeskolen, men også at vi i klubben får mulighed for at tilbyde optimale træningsforhold for netop den aldersklasse, vi erfaringsmæssigt har svært ved at fastholde i klubben.

Klubben er gået ind i projektet af flere grunde. Vi ønsker primært at vores brydere kan udvikle sig optimalt og gøre sig gældende både på den nationale og den internationale scene.

Derudover ønsker vi selvfølgelig at promovere brydesporten og trække flere medlemmer ind på brydemadrassen. Elitelinjen er sammen med vores nylige flytning fra idrætsbygningen i Brostrædeen til nye lokaler i Koldinghallen en meget vigtig brik i den del af vores målsætning.

Oversigtssiden vedr. Team Danmark Elitekommune
KIF Brydnings præsentationsside på elitelinjen 


af Mads Bang Aaen - 11.03.2009