Fin tilslutning til kommende weekends Lille Bjørne Camp

BK Thor Nykøbing Falster er den kommende weekend værter for Lille Bjørne Camp. Campen bliver til i samarbejde med forbundet og erstatter begynderstævnet Lille Bjørne Cup.

Det er blot anden gang vi afprøver denne form, første gang var i Horsens, oktober 2008, hvor 70 deltager havde fundet vej.

Denne gang har 93 brydere i level 1 til 3 fra 11 klubber, sammen med omkring 35 trænere/ledere/forældre meldt deres ankomst i Nykøbing på fredag, til tre dage med brydning, film, tryllerier og svømmehal på programmet. Og ikke mindst mulige relationer på tværs af klubberne.

Ny klub på deltagerlisten er Svaneke AK. Den nystartede brydeklub på Bornholm tager for første gang på udflugt. De glæder sig til at hilse på et godt udsnit af brydedanmark. Dejligt, tag godt imod dem.

Venlig Hilsen

BK Thor N og Udviklingsudvalget


af Palle Nielsen - 09.03.2009