Vellykket Lille Bjørne camp

Weekendens Lille Bjørne Camp blev en succes.

Der var gennem weekenden en rigtig god stemning, blandt de omkring 90 brydere, deres trænere, ledere og forældre og sådan en weekend kan ikke lade sig gøre uden en god vært, samt masser af velvilje blandt deltagerne.

BK Thor N satte rammerne og rammerne omkring Lindeskovskolen er perfekte til sådan en camp.

Der blev løftet i flok, så var det en fornøjelse. Når der var brug for folk i køkkenet og når de forskellige stationer skulle besættes. Tre 12x12 madrasser blev til sidst ryddet af vejen på 15 minutter, fantastisk. Stor tak til alle for dette.

Med fire stationer, alle med bryde relaterede ting på programmet, var det lidt af en dag, bryderne skulle igennem. Som noget nyt var det muligt at tage Danmarks Brydeforbunds nye teknik mærke i bronze.

Denne station blev ledet af ungdomslandsholdstræner Thor Hyllegård.

Det at komme til en prøve, med mulighed for at tage et mærke, var noget der tændte de fleste brydere. Det blev også taget godt imod af trænere, ledere og forældre. Selv de trætte 6-9 årige, der skulle på til sidst, blev pludselig mere koncentrerede. Omkring halvdelen af bryderen bestod og fik bronzemærket. Dette er som nævnt et nyt tiltag, og der kan derfor blive nogle justeringer efterfølgende, men vi er meget begejstrede for de perspektiver vi ser i det, og de er ikke blevet mindre efter at have prøvet det af. Mere om dette i senere indlæg.

Godt brugte børn er aldrig helt brugt op, de kører jo på Duracell, så der var fint med energi tilbage til svømmehallen om aftenen, samt tryllerier med tryllekunstneren Pingo.

Søndag blev der i lighed med sidste camp brydet holdkampe. Bryderne var sat sammen på kryds og tværs. Tre holdkampe med tre forskellige stilarter, det gik rigtig godt.

Afslutningsvis en medalje til alle, som minde på en forrygende weekend, hvor der ikke mindst blev dannet relationer, hentet inspiration, mellem børnene, trænerne, lederne og forældrene.

Stor tak til BK Thor N, til Chef de Mission, Benjamin Andersen.

Palle Nielsen


af Palle Nielsen - 17.03.2009