BK Thrott godt på vej til VM

Thrott Bussen bliver helt fyldt op, når turen går til VM i Herning 2009

Der er stor interesse i Thrott for Mesterskabet som finder sted fra d. 21. september til den 27. september, specielt den græsk-romerske del fra 25-27. september, hvor man glæder sig til at se Mark O. Madsen, Håkan Nyblom, og forhåbentlig flere danskere i aktion.

Der er jo lagt op til en fantastisk oplevelse, med brydning i verdensklasse, samt mange andre ting, her tænkes specielt på fan zonen. Dette har fået mange forældre i klubben til at tage med deres drenge og piger. Desuden kommer gode bryde venner fra Frankfurt Oder op og tilslutter sig Thrott lejren.

Der er pt. 52 der har købt weekend billet (fre-lør-søn) og tre hardcore folk der skal have hele ugen med.

Men der kommer flere fra klubben og fra Aarhus generelt. VM Plakaten og folderne vil blive delt flittigt ud, rundt omkring i smilets by. Lur om ikke der bliver brug for et par ekstra busser.

Overnatning finder sted i landlige omgivelser, med adgang til bad og køkken, ikke langt fra Messecentret. Thrott bussen kører ind om morgenen og hjem igen om aften, når man har været omkring fanzonen. Enkelte overnatter i campingvogn på pladsen ved fanzonen.

Der er plads til flere, ikke ubegrænset flere, så har du ikke meldt dig til endnu, så køb billet via billetnetog kontakt Palle Nielsen på breddekonsulent@brydning.dkog hør om mulighed for overnatning.

Foto: Klaus Sletting Jensen


af Mads Bang Aaen - 16.05.2009