Mesterskabsforberedelserne i fuld gang

Eliteudvalgets seniorer har i 10 dage afviklet en ”off mat” samling i Lalandia, hvor programmet mest har stået på styrketræning, løb og kajakroning. Der er også blevet til enkelte pas på madrassen i Nykøbing, men hovedsagelig er træningen foregået udendørs eller i styrketræningslokalerne i Rødbyhavn.

Efter en velfortjent pause efter EM, er forberedelserne mod VM nu for alvor ”skudt i gang” med samlingen i Lalandia. Der var også indlagt en ”friaften” der blandt andet bød på ”alt godt fra grillen”.
Senere i maj kommer der sparringspartnere på besøg og meningen er at disse bliver i Danmark til den 7. juni.
Den 12. juni rejser bryderne til træningssamling i Tyskland, hvor de deltager til FILA turneringen Grosser Preiss, den 27.-28. juni. Herefter udtages det endelige VM hold, der tager til træningssamling i USA, de 8.-26. juli.


Bryderne der i kommende weekend deltager til de nordiske mesterskaber for Cadet og Junior holdt trænings weekend i Nykøbing, hvor kamptræningen var i højsædet.
Juniorturneringen Brandenburg Cup står også på programmet senere i maj, efterfulgt af en samling i Frankfurt Oder først i juni. Der bliver afholdt endnu en samling i juni, inden Team 2016 bryderne tager hul på diverse internationale mesterskaber. Først kommer turen til Junior EM, der i år afvikles i Tblisi, Georgien den første uge i juli.af Erik Nyblom - 12.05.2009