Team Kolding indtager Tjekkiet

Team Kolding vil vinde pokalen

En glad Torben Stolten Thomsen kunne i telefonen fra Tjekkiet fortælle, at sådan kom det også til at gå.

"Vi vandt pokalen som bedste klub i suveræn stil, vores brydere hentede 90 point og der var 11 point ned til næste klub. Flot!"
Nu er vi klar til at tage hjem til Danmark med stor glæde og Kladno kan være sikker på at vi vil være bedste klub igen næste år.

Team Kolding stillede i år op til Lidice Cup med et meget slagkraftigt hold på 27 brydere (11 fra FFI, 10 fra Kolding, 2 fra Frem, 2 fra Alsia, 1 fra Hermod Horsens og 1 fra Viking).

Ambitionen var at vinde pokalen sammenlagt for bedste klub. Noget som var realistisk, idet team Kolding sidste år blev 3. bedste klub sammenlagt.

Stævnet i år var igen godt besat med stærke brydere fra 6 lande og i alt 260 indvejet.

Hos Team Kolding var der store forventninger til, at Jesper Hansen og Dennis Buch skulle komme helt til tops. Noget der senere viste sig umuligt. Deres modstandere i første runde var simpelthen en tand for skrappe.

Der køres med direkte eleminering i Kladno, så det var bare at håbe at deres modstandere ville nå finalen. Det samme for flere af de andre brydere, der også havde tabte første kamp.

Tre piger havde dog sikret sig medaljer, guld til Christina Mauritsen fra Horsens, Maja og Lærke fra Kolding blev nummer 2 og 3 i samme vægtklasse.

Derudover nappede Lasse Rasmussen fra FFI også guld.

Det flaskede sig således at flere af bryderne kom i kamp igen og flere kæmpede sig frem til bronze kampene om søndagen. Det gav følgende resultater:

Kolding IF:
Nikolaj Schrøder nr. 4 
Dennis Buch nr. 4 

FFI:
Jim Bøjstrup nr. 3.
Daniel Kassow nr. 4.
Joni Hansen nr. 3
Martin Holmenlund nr. 4

Frem:
Thomas Roed nr. 3

Alsia:
Morten Buch nr. 4

Viking:
Aleksander Olsen nr. 3

I sidste ende resultater der sammenlagt gav team Kolding nok point sammenlagt, så man kunne hæve pokalen som bedste klub. En forrygende afslutning på en herlig tur, hvor også venskaber blev dyrket på tværs af klubberne. Og helt sikkert medvirkende til at turen hjem bliver en "go tur hjem"

Med glædelig hilsen

Torben Stolten Thomsen


af Palle Nielsen - 24.05.2009