Thorbrydere på hårde opgaver i Tyskland

Der venter i den kommende weekend flere af BK Thors brydere hårde opgaver ved store internationale opgaver i Tyskland, såvel Frankfurt Oder som Dormagen.
 
I Frankfurt Oder har BK Thor to brydere til start for det danske landshold der stiller til start for Danmark ved den store Brandenburg Cup, og hvor godt en 6-7 nationer stiller til start.
 
Det er Anders Ekstrøm i 55 kg og Bo Sværke Bonde i 66 kg. Foruden de to thorbrydere, består det danske landshold også af de Frederik Bjerrehus fra Herning i 60 samt Martin Lorentzen fra Roskilde i 55 kg, som begge går på Sportscollege Lolland-Falster.
 
For BK Thors stærke pigebryder Nanna Hyllegaard Pedersen bliver der lørdag tale om et "come-back" efter en skadesperiode på over et halvt år. Thorpigen skal lørdag i kamp  ved den internationale "Hans Von Zons" Turnier i tyske Dormagen. Det kommer til at foregå i 59 kg klassen for den seriøse thorbryder der atter er tilbage på madrassen og som jagter en VM billet til det forestående VM i Herning om godt 4 måneder. Udover Nanna Hyllegaard Pedersen stiller Ida Johansson fra Nakskov også op i 55 kg ved stævnet i Dormagen
 
 
 
På billedet ses BK Thors Nanna Hyllegaard Pedersen der i weekenden er klar til sit første stævne i over et halvt år efter en skadespause.


af Mads Bang Aaen - 28.05.2009