Tobias Fonnesbek nummer 4 i Landgraaf

Det blev ikke til nogen medaljer i denne weekends turnering Greensland Tournament i Hollandske Landgraaf. Tobias Fonnesbek tog kampen op i 60 kg, selvom han var 3,5 kg under den vægt. Det blev til gode kampe mod de større modstandere. Efter en indledende sejr over en tysk bryder, sejrede Tobias over hollandske David Harutunian i to perioder. Derefter blev det til et nederlag til tyske Tobias Löfller fra RV Thalheim, der ellers normalvis stiller op i 66 kg. Tyskeren  vandt kampen efter en noget "alternativ" dommerpræstation der kostede Tobias 3 advarsler, for samme forseelser som tyskeren slap fra uden påtale. I bronzekampen tabte Tobias i en yderst tæt kamp til franske Lamir Benbouta, der afgjorde kampen få sekunder før tid i 3. periode. Dermed ingen medalje til Tobias, men en yderst givtig dag, med stærke modstandere. Anders Sehsted og Esben Fonnesbek deltog også, men endte uplacerede.

 


af Mads Bang Aaen - 11.05.2009