Brydeklubben Thor klar til at finde Guldborgsunds stærkeste SFO

Brydeklubben Thor tager tirsdag den 1. september 2009 hul på den traditionsrige SFO turnering i brydning "Guldborgsunds stærkeste SFO". Hele 18 hold fra 11 skolefritidsordninger i Guldborgsund kommune har taget kampen op for at vinde den fornemme titel som at have den stærkeste SFO i Guldborgsund.
 
De 18 hold skal kæmpe over fire indledende runder i dagene fra den 1. september til 10 september,  indtil de fire finaledeltagere er fundet, og den store finale finder sted den 18. september 2009.
 
Her vinder det vindende hold retten til at blive kørt hjem i limousine til SFO´en. De forsvarende mestre SFOlsen fra Møllebakkeskolen i Horreby. Dog er det endnu ikke lykkedes i turneringens snart 10 årige periode at genvinde titlen.
 
Der vedlægges program for turneringen, som altså starter på tirsdag den 1. september kl. 1400 i BK Thors klubhus på Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster.


af Mads Bang Aaen - 28.08.2009